Dietes personalitzades

“Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix”
Albert Einstein

 

shutterstock_110408813

Entrenador Nutricional

Assessorem a les persones per a millorar el seu estat nutricional amb estratègies dietètiques adaptades a les seves necessitats i característiques. El Mètode Sticsa s’enfoca a afavorir un canvi en els hàbits alimentaris de les persones, una pauta dietètica basada en el Mètode propi dels Intercanvis. Ja sigui per seguir una alimentació equilibrada, o per a aconseguir el pes ideal, o pautes per a diferents estils alimentaris, tant com per a diferents edats, o per a persones amb al·lèrgies o intoleràncies…

Dietes Personalitzades i alimentació equilibrada

Assessorem a les persones per a millorar el seu estat nutricional amb estratègies dietètiques adaptades a les seves necessitats i característiques, guiades per l’equip de nutricionistes de Sticsa, amb àmplia experiència en sector.

El Mètode Sticsa s’enfoca a afavorir un canvi en els hàbits alimentaris de les persones, una pauta dietètica basada en el Mètode propi dels Intercanvis, un mètode molt fàcil de seguir: no s’han de pesar els aliments, no cal comprar aliments especials ni complements, és variat i gens avorrit,  s’adapta als gustos i costums de cada persona, és fàcil de compaginar amb els altres membres de la família o amb sortides festives, de compromís o de viatge.  Ja sigui per:

 • Assolir el pes ideal
 • Alimentar-se equilibradament
 • Millorar del rendiment esportiu
 • Consell en  l’embaràs i la lactància
 • Millorar paràmetres analítics
 • Consell per al·lèrgies o intoleràncies alimentaries

Assoliment del pes ideal

Per tal d’assolir el pes ideal, Sticsa aplica el seu mètode per a l’educació nutricional mitjançant una dieta equilibrada i saludable.

La metodologia a seguir per l’equip de Sticsa té 5 pilars fonamentals:

 • S’entrevista el pacient per conèixer-ne la història clínica (anàlisi sang recent, malalties, intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, medicació actual, antecedents familiars, etc.).
 • Es fa un estudi dels hàbits alimentaris de la persona per analitzar-ne el consum calòric, els gustos, els horaris, les coccions freqüents…
 • Es prenen les mides corporals (pes, talla, contorns, plecs cutanis, % de greix corporal amb Tanita) necessàries per conèixer al màxim la composició corporal i la complexió de l’individu. Són molt útils per valorar l’evolució de l’estratègia dietètica en controls successius.
 • Es fa una elaboració de la pauta dietètica per aconseguir els objectius establerts.
 • En controls successius, es donen eines com receptes, menús, recomanacions especials…, sempre perseguint l’autonomia del pacient mitjançant l’educació nutricional perseverant

Embaràs i lactància

Sticsa assessora en temes nutricionals durant l’embaràs i la lactància, per tal que la nova mare i el seu bebè gaudeixin d’un òptim estat de salut i es minimitzin els possibles efectes no desitjats de la gestació, com un augment excessiu de pes.

shutterstock_220363816

Millora del rendiment esportiu

Diversos estudis posen de manifest que els esportistes consumeixen una dieta insuficient en determinats nutrients, i no cobreixen les necessitats energètiques de l’exercici, la qual cosa fa que disminueixi el rendiment esportiu. Tampoc no es pot obviar la importància de la nutrició adequada per a la prevenció dels efectes dels radicals lliures, amb especial atenció a la seva formació durant la pràctica esportiva intensa.

Sticsa, sempre al corrent de les noves tendències, assessora els seus clients d’una manera transparent i objectiva en temes referents a nous estudis o investigacions, noves tècniques esportives, suplements…  per oferir el millor servei.

Aquest servei va dirigit a la població que practica esport de manera habitual i/o professional, ja que, com s’ha vist, l’alimentació té un paper important tant en el rendiment esportiu com en el personal, juntament amb l’entrenament i el descans. L’objectiu de l’àrea és millorar el rendiment esportiu i l’alimentació de l’esportista (ja sigui individualment o col·lectivament) amb estratègies dietètiques adaptades a les seves necessitats i característiques.

La metodologia a seguir per l’equip de Sticsa té 4 pilars fonamentals

 • S’entrevista el pacient per conèixer-ne la història clínica (anàlisi sanguínia recent, malalties, intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, medicació actual, antecedents familiars, etc.).
 • Es fa un estudi dels hàbits alimentaris de la persona per analitzar-ne el consum calòric, els gustos, els horaris, les coccions freqüents…
 • Es prenen les mides corporals (pes, talla, contorns, plecs cutanis, % de greix corporal, etc.) necessàries per conèixer al màxim la composició corporal i la complexió de l’individu. Són molt útils per valorar l’evolució de l’estratègia dietètica en controls successius.
 • Es fa una elaboració de la pauta dietètica per aconseguir els objectius establerts, tenint en compte el tipus d’esport, ja que cada esport té necessitats nutricionals determinades. De
  • Resistència: marató o carreres de fons, natació, ciclisme…
  • Força: musculació, carrera de curta distància…
  • Mixt o d’equip: arts marcials, tenis, futbol…
  • O la fase d’entrenament, perquè cada etapa necessita una alimentació especial.
  • Pre-competició: disposar de l’energia necessària.
  • Competició: reposició de nutrients durant la pràctica de l’exercici.
  • Post-competició: recuperar les substàncies perdudes.
 • En controls successius, es donen eines com receptes, menús, recomanacions especials…, sempre perseguint l’autonomia del pacient mitjançant l’educació nutricional perseverant.

 

Més informació i tarifes

L’assessorament nutricional personalitzat té moltes avantatges, ens adaptem a les teves necessitats i característiques per poder adaptar totalment la teva pauta dietètica, assegurant així aconseguir els resultats desitjats.

A la primera visita, molt completa, es repassa la història clínica, es fa un estudi dels hàbits alimentaris, s’analitza la composició corporal amb Tanita (% en greix, múscul, os, complexió…) i mitjançant la presa de mesures corporals (pes, talla, perímetres, plecs…). Seguidament, amb les dades obtingudes es pauta una dieta totalment adaptada a les necessitats i característiques de cada persona. La dieta es molt fàcil de seguir, no s’han de pesar aliments ni comprar-ne d’especials, es tracta d’adquirir bons hàbits alimentaris per a tota la vida. La duració aproximada es de 1:15 h. El preu d’aquesta visita es de 100 Euros.

En les visites de seguiment successives, cada 7 o 15 dies aproximadament, es valoren les mesures corporals i la bona execució de la dieta, en les que es va lliurant material de suport per a la bona instauració d’hàbits i per a gaudir d’una dieta variada i agradable.

El seguiment és essencial doncs es pot anar modificant la dieta en funció de l’evolució personal per a l’obtenció dels millors resultats. La duració aproximada és de mitja hora i el preu d’aquesta és de 35 euros.

Has de saber que les visites són sempre amb cita prèvia. Si necessites més informació posa’t en contacte amb nosaltres. Pots escriure’ns a info@sticsa.com o trucar-nos al 938 548 568

 

 

 

 

CONTACTA’NS

 

Nom i cognoms*

e-mail*

telèfon*

Com ens has conegut?

Assumpte

El teu missatge

[recaptcha]