EMPRESES

“La senzillesa és la màxima sofisticació”
Steve Jobs

 

shutterstock_169052207

Consultoria i assessorament nutricional per a empreses

Les empreses poden necessitar professionals de la salut com nutricionistes per diferents tasques, nosaltres també us podem ajudar.

D’una banda les que fan referència a la cura de la salut dels seus treballadors desenvolupat en projectes de Salut Corporativa. 

D’altra banda les que fan referència a necessitats de Nutricionistes Professionals Independents amb experiència per a formar equips multidisciplinaris per a projectes estratègics i de I+D, sessions d’ideació d’estratègies de marketing o de comunicació (consumer insights, workshops…), nutricionistes per a xerrades o conferencies dirigides a consumidors, personal comercial, servei d’atenció al client… o nutricionistes per a esdeveniments.

Finalment, el que fa referència a la Subcontractació de Nutricionistes per al desenvolupament de tasques pròpies d’un nutricionista dirigides als seus propis clients, com ara desenvolupament i gestió dels Serveis de Nutrició de centres esportius, o centres d’estètica, clíniques… amb els avantatges que això suposa en quant a costos.

I+D Alimentació

Participació en sessions multidisciplinàries d’investigació, d’innovació i desenvolupament de nous productes o serveis.

Projectes de Salut Corporativa

Salut Corporativa

La salut i el benestar dels treballadors i treballadores han passat a ser una responsabilitat social de les grans corporacions. Alguns empresaris espanyols han optat ja per invertir en salut corporativa i oferir als seus empleats i empleades eines d’educació nutricional.

Entenem la salut corporativa com una gran inversió. Invertir en els treballadors és invertir en la seva entitat: major satisfacció personal, aprenentatge continuat, valor afegit per l’empresa, millora del benestar general, a més, la formació en salut disminueix el risc de malalties degudes a uns mals hàbits, augmenta significativament l’autoestima de les persones, el benestar i sobretot la relació amb l’empresa.

Dins el marc de l’educació nutricional es pot actuar individual o col·lectivament:

En grup proposem xerrades i tallers relacionats amb l’alimentació, els aliments i la planificació de menús. Per exemple, a continuació exposem alguns temes interessants, sempre quedant a la seva disposició per planificar formacions a demanda, adaptant-nos totalment en horaris, grups, duració, temàtica, etc.

 • L’alimentació equilibrada
 • Esmorzars plens d’energia
 • Dinars a l’oficina
 • Àpats saludables en els restaurants
 • Sopars equilibrats
 • Planificació setmanal de l’alimentació en família i la compra
 • La visita al súper: què diuen les etiquetes dels productes? Quins aliments trio?
 • Cuina fàcil i sana: l’alimentació equilibrada no està renyida amb un paladar gourmet
 • L’alimentació i l’esport
 • El manteniment del pes
 • L’alimentació en les diferents etapes de la vida: infància, adolescència, embaràs, lactància…
 • L’alimentació en diferents situacions de patologia: colesterol, diabetis, àcid úric, hipertensió…
 • La salut cardiovascular

Es pot accedir a cursos gratuïts, parcialment o total, de la formació finançada mitjançant el sistema de bonificacions de la Seguretat Social. Tota empresa disposa d’una ajuda econòmica per a formar als seus treballadors a través dels crèdits en les seves cotitzacions.

Consulta nutricional externalitzada

Nutricionistes “in situ” a casa del client, ja siguin gimnasos, empreses, centres mèdics…

Nutricionistes per a Esdeveniments

Nutricionistes per a esdeveniments com fires, congressos, presentacions de productes, atenció comercial, atenció al client…

 

CONTACTA’NS

 

Nom i cognoms*

e-mail*

telèfon*

Com ens has conegut?

Assumpte

El teu missatge

[recaptcha]